Salarisverwerking

De SalarisKamer verzorgt de salarisverwerking van uw bedrijf. Een team van ervaren en gemotiveerde salarismedewerkers staat hierbij voor u klaar. De SalarisKamer maakt gebruik van een volledig webbased pakket. Voor u betekent dit dat er geen investeringen in hard- en software nodig zijn; het pakket wordt volledig werkend aangeboden. Systeembeheer is niet nodig; dat verzorgen wij voor u. U heeft slechts een internetaansluiting nodig. U kunt het pakket online 7 dagen per week, 24 uur per dag raadplegen, vanuit uw bedrijf of gewoon thuis. Daarnaast is ons pakket als een van de weinige in Nederland SAS70 type2 gecertificeerd.

Volledige uitbesteding

Alle zorg uit handen; indien u kiest voor een volledige uitbesteding, levert u de periodieke mutaties bij ons aan. Wij verwerken deze en zorgen dat u tijdig alle gegevens voor de betreffende periode in huis heeft. U en uw medewerkers kunnen rekenen op een duidelijke en correcte verloning. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving, u hoeft zich daar niet in te verdiepen. Ook is het niet nodig dat u nog complexe documenten verstuurt aan bijvoorbeeld de arbodienst of belastingdienst. Wij verzorgen dit voor u.

Gedeeltelijke uitbesteding

Het is niet altijd nodig of wenselijk om alles uit te besteden. Afhankelijk van uw eisen en wensen is het binnen ons pakket heel goed mogelijk om zelf, geheel of gedeeltelijk, handelingen en mutaties te verrichten. U hoeft zich hierbij geen zorgen te maken over wet- of regelgeving of updates van het pakket, hier blijven wij voor zorgen.

Bekijk hier de referenties


Maak een afspraak of bel voor een vrijblijvend advies, onze medewerkers staan voor u klaar.